2014. november 14., péntek

A dánok és a...

...címmel indult cikksorozat a Közhír hasábjain ezév szeptemberében. Gondolom, sokan tudjátok, hogy a BME Közlekedésmérnöki karának kiadványánál immáron 5 éve vagyok újságíró, és ezen a kiköltözés sem változtatott. Minden hónapban más érdekes (és egyúttal hasznos) témát veszek elő, hogy aki a külföldi tanulást fontolgatja, kissé tájékozottabban hozzon döntést (már, ha épp Dániába akarna jönni).
Az újságban megjelent írások nagyobb lélegzetvételűek, de vannak olyan témák is, amelyek bár nem tesznek ki egy oldalt, de attól még hasznosak. Aztán vannak azok, amelyek nem férnek rá egy oldalra, ezért nincs helyük a nyomtatott sajtóban. Ezek a cikkek fognak megjelenni itt (szintén "A dánok és a..." címmel). Viszont mielőtt ez megtörténne, álljon itt egy kis felzárkóztatás azoknak, akik nem olvassák a Közhírt (a teljes archívumot a képre kattintva érhetitek el).

http://kozhirarchiv.bgk.bme.hu/

Az előző részek tartalmából:
  • A dánok és az első lépés, ebben van (majdnem) minden arról, hogy hogyan is kerültem a BME-ről ide. (Szeptember, 11. oldal)
  • A dánok és az oktatás, tehát minden, ami a tanulmányokkal és a tanulmányi élet ütemezésével kapcsolatos. (Október, 10. oldal)
  • A dánok és a közlekedés, egy nagyon szövevényes, két oldalas írás, amelybe még így sem fért bele minden. Mindenképp ajánlott! (November, 12.-13. oldal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése